Asztalfoglalás

Hasznos és fontos információk csoportos (10 fő feletti) foglalások esetére:

-éttermünkben lehetőség van nagyobb létszámú (maximum 120 fő) rendezvények lebonyolítására is.

-10 fő felett minden esetben foglaló befizetése után tekintjük véglegesnek a foglalást. Amennyiben nem történt foglaló befizetés, úgy érdeklődésként kezeljük.

-végleges létszámot a foglalt időpont előtt legkésőbb 1 nappal szükséges leadni (esküvők, 50 fő feletti rendezvények és zártkörű események esetén legkésőbb 7 nappal) .

A foglalt létszámot számlázzuk ki és ezt kell megtéríteni abban az esetben, ha a leadott létszámhoz képest kevesebben jelennek meg. Kompenzációra, visszatérítésre nincs mód.

-gyermekeknek 3 éves korig díjtalan, 3-14 éves korig illetve 150 cm-ig (amennyiben a gyermek 11 éves, de 160 cm úgy felnőtt árat kell fizetni) gyermek ár érvényes

-éttermünk svédasztalos, önkiszolgáló rendszerben működik evégett NINCS KÍSÉRŐ opció, sajnos abban az esetben is kiszámlázzuk a teljes összeget, amennyiben nem vagy “csak keveset” evett!

– a pazarlás megelőzése érdekében a nagyobb mennyiségű meghagyott ételt becsomagoljuk és extra költséget számolunk fel

-Éttermünkben nincs dress code, de a hiányos vagy nem tiszta ruházatban érkező vendégektől megtagadjuk a belépést. Ittas állapotban érkezők, mások nyugalmát zavarók esetén ugyanígy járunk el.
Vélemények

Ezt mondták rólunk Vendégeink

decor-image

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

decor-image
Helyszín megmutatása
Cím
1091 Budapest, 
Üllői út 119.
TELEFONSZÁM
Hívjon minket!
06-70-610-1500
Email
Írjon nekünk!
royalrendezvenyhaz@gmail.com
NYITVA TARTÁS

H-CS: Zárva
P – V: 11:00 – 21:00